FANDOM


Paasivun logo

Työntekijöiden opaskirjat: Valtias

Ohjeita Valtiaalle.

Toimenkuva

Valtiaana tärkein tehtäväsi on vaikuttaa tärkeältä, syljeskellä kattoon, huutaa vihaisesti epäpäteville alaisille ja virtsata humalassa näyttävästi hevosen selästä mudassa rypevien maalaisten päälle. Delegoi kaikki tärkeät, tylsät, raskaat ja ajattelemista vaativat tehtävät muille ja kehu kuinka hyviä he ovat työssään.

Palkanmaksu

Valtias saa palkkansa nostamalla rahaa suoraan hupenevasta valtion kassasta. Kirjoita kuitit servetteihin Voudin päänsäryksi ja merkitse kaikki kulut "erilaisiksi sekalaisiksi edustuskuluiksi."

Muista hymyillä

Muista hymyillä satunnaisesti tuntemattomille. Se saa heidät tuntemaan olonsa tärkeiksi ja erityisiksi, jonka jälkeen he ovat valmiita antamaan vaikka likaiset vaatteensa päältään sinulle, eikä sinun tarvitse koskaan maksaa hotellihuoneitasi tai kuitata kapakan piikkiäsi, joka on valtavan suuri, sillä joku muu on aina valmis tekemään sen puolestasi vaikka se veisi heidät perikatoon.

Teeskentele ystävällistä

Teeskentele muistavasi vähäpätöiset paskassa kahlaajat joiden nimiä et muista, mutta jotka selvästikin muistavat sinut. Tällä tavoin heille tulee hyvä mieli ja he tekevät mitä ikinä haluat. Jos se ei heti toimi, niin huuda heille yllättäen vihaisesti ja uhkaile elinikäisellä karkoituksella ja kiroamisella vain armahtaaksesi heidät myöhemmin vaikuttaaksesi jalomieliseltä. Jos he eivät rakasta sinua, niin ainakin he pelkäävät sinua.

Maksa paljon rahaa vihollistesi murskaamisesta

Käytä kaikki vapaa aikasi niiden yksilöiden vainoamiseen ja tuhoamiseen salaa ja etäältä, jotka ovat joskus vuosia sitten ohi kulkiessaan unohtaneet tervehtiä sinua kunnioittavasti tai jotka ovat joskus tehneet ärsyttävän yhdyssanavirheen tai kulkeneet väärällä puolella katua. Sinulla on rahaa! Miksi et käyttäisi sitä? Maksa järkyttäviä summia siitä, että vihollisiisi aina kumman sattuman kautta tarttuvat kaikki taudit, heidän kotinsa ryöstetään, lemmikkinsä tapetaan, maa heidän takapihaltaan romahtaa valtavaan kuiluun joka on ilmestynyt kuin tyhjästä, huolehdi että heidät erotetaan työstään, syytetään virkavirheestä ja lukitaan tekaistujen syytteiden pohjalta vuosikausiksi vankeuteen. Lavasta joku muu vihamiehesi syylliseksi tästä kaikesta ja anna heidän tapella keskenään!

Muista: syy on aina jonkun toisen

Älä koskaan myönnä tehneesi väärin ja ole valmis menemään vaikka kuinka pitkälle todistaaksesi, että syy on aina jonkun toisen. Noudattamalla näitä ohjeita tarkasti sinusta tulee hyvä ja kaikkien rakastama hallitsija. Kauan eläköön Valtias!