Historiallinen artikkeli

Tämä artikkeli on historiallinen ja kertoo menneestä tapahtumasta, asiasta tai ominaisuudesta, jota ei enää ole.

Nallejen Kilta on vuoden 2015 lopulla perustettu koko Aurinkomaan laajuinen yhdistys. Kiltaa pyörittävät pääosin nallet, mutta jäseninä on nähty myös ihmisiä. Nallejen Killan puheenjohtaja sen perustamisesta lähtien on ollut Okatus, joka kuitenkin joutui luopumaan virastaan bannien takia alkuvuodesta 2018. Sen jälkeen kiltaa on luotsannut eteenpäin Keijo669 ja aarne210, jotka oikeastaan aina ovat hoitaneet tämän tehtävän Okatuksen ollessa banneissa milloin mistäkin syistä.

Nykyään kiltaa ei enää ole. Lähes kaikki sen jäsenet ovat lopettaneet, porttikiellossa palvelimelle tai kirottu.

Uusi Roihu

Kilta toimi ennen pääosin Virtainmaalla, mutta Uuden Roihun kartassa sillä oli kiltatalot myös Roihussa, Kuurassa ja Piraattilahdella, sekä Rautavuossa hetken aikaa. Juuri näihin aikoihin kiltatoiminta oli parhaimmillaan. Kiltaan kuului useita ulkopuolisia jäseniä ja lahjoittajia, ja se perusti myös useita Nallekyliä.

Uusi Roihu (II)

Toisessa uuden Roihun kartassa killan toiminta keskittyi Nallekylään, nallejen maanpäälliseen paratiisiin joka sijaitsi Kuuran ja Virtainmaan välisellä erämaa-alueella. Kylä kuitenkin poltettiin.

Sen jälkeen killan toiminta hiipui, kunnes Okatuksen unbannien jälkeen rakennettiin Nallekiltatalo Virtainmaa-Roihu -tielle. Kilta kukoisti jälleen, kunnes merkittävä ihmisjäsen, Topzud sai porttikiellon lievästä bugin hyväksikäytöstä. Tämän jälkeen Okatukselle annettiin porttikielto hänen tapettua vartijan, mustakaartilaisen ja pahoinpideltyä valtion virkamiehiä. Aiemmin Okatus oli julistettu lainsuojattomaksi, aivan syyttä suotta Keijo669:n foorumiviestin perusteella.

Killan taru ei kuitenkaan tähän päättynyt, sillä aarne210:n ja valdepalde-nalle ottivat killan johtoonsa, ja pian Kuuran lähistölle nousikin Nallekylä. Myös Keijo669 oli jälleen mukana. Harmillisesti vain lähes kaikki ''alkuperäiset'' nallet oli jo bannattu, kirottu tai paenneet maasta. Aarne210 ei yksin pystynyt nallekulttuuria elvyttämään ja viimeistään EragonSurvin noustua Nallekylän johtoon nallekulttuuri oli lopullisesti pilalla.

Katso myös:

Luettelo nalleista

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.